01 huhtikuuta 2013

Paasiainen

Paasiaislomaksi ei ollut mitaan ihmeempia tiedossa paitsi pienet kemut kavereiden kanssa, mutta yllattaen (mista naita tulee) tuli aivan huikeat lauantai ja sunnuntai !



Kerrankin host vanhemmat lahti yoksi pois, juoksemaan kuten aina, joten otettiin ilo irti host siskon kanssa. Meilla oli kymmenkunta kaveria ennen baariin lahtoa kotona. En antanut hairita iltaa sen faktan etta heratys olis klo 8:20 ja siina kun 7:20 menin nukkumaan vahan nauratti etta mitakohan hyotya tasta tunnin younista on! En tajua miten on mahdollista etta olin koko seuraavan paivan tuolla reissussa ihan normaali (ainakin luulen), vasta paluumatkalla nukahdin takapenkille.

Tosiaan mun ystava Clara perheineen kutsu mut paivan reissulle lansirannikolle, paikkaan nimelta île de Ré. Se on siis saari eli pitaa sellainen silta ylittaa ja tosi idyllinen paikka jonka on lahinna pariisilaiset rikkaat vallanneet lomapaikakseen. Siella liikutaan paljon pyorilla. Se oli tosiaan lannen St.Tropez niinkuin ihmiset sita kutsuu ! Siella vietettiin KOKO paiva, lahdettiin tosiaan klo 9 ja tultiin klo 23. Voin sanoa etta hyvin nukutti sitten.



Claran host tati kunnioitti ranskalaista perinnetta ja me kaytiin suklaamunajahtiin, niita oli 60 piilotettu takapihalle, ihan sika hyva tilannekuva!



Koko niiden perhe oli tosi vieraanvarainen ja kohteli mua ihan ku prinsessaa, esitteli kaikki mahdolliset mita paivassa ehti ja muutenkin. Lahti talviturkki aikaisimmin mita koskaan, viime vuonna oli toukokuussa (muistatteko viela Sanna ja Anna ja kumppanit) ja nyt maaliskuussa (vika paiva ahhaha)! Idea oli vahan kuin lappa ensin mutta toteutettiin kymmenen kannustajan lasnaollessa. Hetken se vaan kirpas ja oli tosi zen olo sen jalkeen! Tuntemattomat tuli sanoo et hitsi ootte rohkeita tytot. Claran perhe nauroi ettei tarvita kun yks suomalainen ja Clara uskaltaa uimaan maaliskuussa, oho. Huomatkaa talvitakki-bikinikuva. Ei siis ollut mikaan lammin, joku 10 astetta mut tosi kaunis paiva.





Se oli niiden perhepaivalliset, serkkuja ja isovanhemmat jne paikalla ja oli kivaa nahda taas eri perheen meininkeja.



Aprillipaivan kunniaks taalla tehdaan myos piloja ja kasitin niin etta kun jotain hoynaytetaan laitetaan kalan muotoinen lappunen, poisson d'avril sen honon selkaan. Harmi vaan ettei ollut koulua (tarkoitan etta harmi etta putos pyhapaivalle) nii ei kauheesti voitu mutta lehdessa oli jotain ihan ihme juttua et Parthenayssa rakennetaan Qatarin joku patsas keskustaan jne .. Katottiin muuten Uuno Turhapuroja ranskalaiseen tyyliin, vanhaa komediaa ja oli kylla tosi hauskaa! Tanaan kaytiin host isovanhemmilla ja syotiin paljon suklaata. Fine by me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!