28 huhtikuuta 2013

Sanna-viikko!

..tai melkein viikko! En ma muuta teekkaan ton yhen kanssa ku itke, Pariisista lahtiessa kun erottiin syyskuussa, kun se tuli meille joulukuussa ja kun se lahti meilta tammikuussa (siis joulukuun vika paiva se tuli et ei ollu mitaa kuukautta valitettavasti) ja sit ku nain sen, ihana Sannani kiva jalleennakeminen viimeviikolla! Matkasin Lyoniin viime viime tiistaina taalta pikku bussi + juna + juna + pikku juna ja sit hikiset kilometrit niille asti vahan melkein eksyin monta kertaa (niin monta kertaa ku kolmessa kilsassa ehtii) ja siella ootti sitten palkinto 7 tunnin matkan jalkeen. Kiva tunne oli junassa menna melkeinpa kokonaan Ranskan halki.

Sannankin host perhe oli tosi lamminhenkinen ja hauska, tultiin hyvin juttuun. Yks homma joka on aivan kauheeta vaihtovuodessa, HYVASTIT! Niita on joka puolella, sa vietat kivaa aikaa vaikka monta paivaa joittenkin kanssa ja sitten kun lahdet tiedat ettet valttamatta tuu nakemaan niita enaa koskaan. Ei koskaan tieda mutta vaihtarikavereiden kanssa just, en ma niita kaikkia millaan voi nahda myohemmin, kaikki eri puolilla maailmaa. C'est la vie!

"Oli kylla hauska loma"! (Kumman kaa jossette tajunnu)
Ranskaks sanotaan tuolistakin han mutta mahan sanon SE Sannasta, sen kaa ei tartte teha mitaan ja on kivaa, kiva vaan katella sen naamaa ja nauraa yhdessa.

Lahti kayntiin grillikesa! Taalla makkaroissa on lihaa, hostit oli ihan ihmeissaan ku kerroin etta HK:n sininen lenkki luokitellaan EU:n mukaan leivonnaiseksi vai miten se nyt meni et nii vahan lihaa. Oltiin aamukymmenelta jo bikineissa nurtsilla.



Paras paiva oli keskiviikko, jolloin mentiin tollaseen elainpuistohommeliin joka oli kaiken lisaks ilmainen, valtava puistoalue missa jotain elaimiakin ja suuri hetki mun elamassa, nain ekaa kertaa kirahvin ! Vuokrattiin polkuvene ja hauskaa oli.









Sanna naytti mulle vanhaa Lyonia, missa meni metro ylamakeen, nimeltaan funiculaire, tos kuvas ei nay et se menee ylamakeen. Kaytiin piknikilla ja oli niin lammin ai etta!






ps, teittekste muuta kun soitte? ei paljon
Tehtiin muuten taas suomalaista ruokaa yks ilta, lihakasoja (melkein-pullia) ja muusia ja kermakastiketta.
Kuitenkin viela enemman kuin Sannasta tykkaan Lilista, niiden pupusta, IHANA.




Kaytiin hammamissa ja kuorinnassa ja hieronnassa - oikein tyttojen hemmotteluilta, Sannan host aiti jarkkas ja oli kylla rentouttavaa. Oli niin kuuma hammam vaihtoehto ettei olleet kuin suomalaiset ylalauteilla :) !

Tassa Sannan host perheen kanssa potretti. Huhhuh etta oli valtava olo ton 1,5 metria pitkan host-mummon kanssa! Tosi mukava perhe, ei tassa muuta!


Tiistai-illasta sunnuntaiaamuun Sannan luona (en itkenyt lahtiessa ! vuoden onnistuja). Hyvasteilla oli vahan eri merkitys talla kertaa, tajuta se etta ensi kerran kun nahdaan se on vaihtovuoden vikat hetket. Jaljella on viela kesaloman verran. Hieno juttu on kuitenkin etta voidaan jakaa taa kaikki !
Sannan host aiti oli tosi kiva ja heitti meidat Lyoniin kun lahdettiin eri suuntiin, toinen ylos ja toinen alas. Teen eri paivityksen tosta seuraavasta reissusta ...

2 kommenttia:

  1. ihana postaus :D hahaa "oli kyllä hauska loma!" xd ja toi piknik kuva täytyny tarkkaan rajata ahahahah :DD

    VastaaPoista
  2. Ootte ihania mes belles, rakkaaat mul on niiii ikävä teitä!! Ja toi hyvästi - juttu on niiii totta!!

    VastaaPoista

Bisous!