07 helmikuuta 2018

Meksiko höllii





























Meksiko on ollu ihan 6-0 meidän lemppari koko reissun kaikista paikoista ja tähän on liian monta syytä. Ruoka on täydellistä ja mitä tahansa tilaat se on aina herkkua, ei tarvii pelätä mitään ikäviä yllätyksiä. Keli on ollut unelmaa, 26-30+ aurinkoa kirkkaalta taivaalta paitsi kaks ekaa päivää oli huonoa - tätä ennen satoi tauotta kolme viikkoa kuulemma eli kävi huikea mäihä kun vasta nyt tultiin, monta harmissaan ollutta matkailijaa tavattu... 

Ihmiset on super ystävällisiä, merivesi kirkasta turkoosia ja hiekka valkoista. Ollaan myös tutustuttu niin upeisiin ihmisiin ettei mitään järkeä. Mitään pahaa sanottavaa ei oo, matkan ainoa vastoinkäyminen oli pikku merihätään joutuminen (SUP-laudat+ yllättävä hullu aallokko) josta meidät pelasti bileveneen huikee porukka ja kylmät kaljat! 

Tänne tullaan takaisin vielä monesti!! Käytiin nyt Bacalarissa, Tulumissa ja Playa del Carmenissa ja Cozumelin saarella, ihania kaikki mutta varsinkin Tulum. Siellä myös tavattiin kaks sielunsiskoa Suomesta ja oli ihan parasta! Oltiin snorklaamassa ihanassa Akumalissa ja näin rauskun ja merikilpparin. Ekaa kertaa vuokrasin tossa kans nimelläni auton, se oli huikee setti kahen random paikallisen tytön kanssa tuolla saarella ja käytännössä ilmaista sekin. Niin, halpuus vielä kaiken huippu, tätä tulee ikävä! Huomenna Kuubaan!!!!! Ja minne sit? Koti-Suomeen!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!