31 elokuuta 2012

Viimeistä viedään

Jäljellä - siis mihin, öö vaihtovuoden alkuun jota on ootettu 1,5 vuotta - on siis enää ihan naurettavan vähän päiviä! Seitsemän yötä niin herään viimeisen kerran kotoa kymmeneen kuukauteen ja yhdeksän yötä että tapaan mun host-perheen. Tuntuu niin epätodelliselta kaikki.


Haikeita ja myös aivan hirveen hilpeitä tunnelmia on ollu viime päivät ja tulee koko tää seuraava viikko varmasti olemaan. Vaihtoon lähtevien kavereiden kanssa on vapauttavaa puhuu vaan kaikesta mikä mietityttää ja sit muiden kavereiden kaa ihanaa vaa unohtaa kaikki muu ja keskittyy nauttimaan hetkistä niiden kanssa :) Yllä on mun leipoma läksiäiskakku, ehkä ymmärrätte logiikan! Sain tädiltä mahtavan kortin ja serkulta Suomi-läksiäislahjan: Marimekon penaalissa Helsinki-printti, tykkään ja paljon.



Tää voi kuulostaa vähän hassulta, mutta ihan testiks teen huomenna pienen harjoituspakkauksen. Oon käyny läpi ne vaatteet, mitkä haluisin ottaa mukaan ja sit kun katon, miten tuliaiset ja vaatteet ja kengät mahtuu mukaan, otan vielä jotain pois jos tarvii. Niitä tuliaisia ja joululahjoja on kuitenki yhen pienen IKEA-kassillisen verran suunnilleen ja kyllä sitä kamaa vaan tulee! Alhaalla kaikki vaatteet, mitä nyt ottaisin mukaan jos kaikki mahtuis, kenkiä tulee noin kuudet ja pari takkia vielä lisäks.


2 kommenttia:

  1. Heii apua, oot lähössä Ranskaan... :---D Mun ikuinen unelma. Liitynkin lukijaksi! Onnea matkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan :) Unelmia on mahtavaa toteuttaa, kävin myös kurkkaamassa sun blogia ja hauskalta vaikutti. Kiitos!!

      Poista

Bisous!