06 toukokuuta 2021

Ikimuistoinen vappu Bergenissä – osa 1/2

Nyt on selvitty Bergenin vapusta ja näin vappukomitean edustajanakin on todettava että se ylitti kyllä kaikki odotukset ja oli yksi parhaista vapuista ikinä!!! Vappu nyt sattuu olemaan oma lempparijuhla ja täältä löytyi samanhenkistä porukkaa niin käärittiin hihat ja huikeutta seurasi. Oon reissussa melkein pari viikkoa tässä ennen kuin koti-Suomi kutsuu eli näitä juttuja tulee taas vähän jäljessä!

Vapun virallinen aloitus 24.4.2021

Aloitettiin vappu suomalaisten omalla urheilutapahtumalla viikkoa ennen vapun päivää. Alkuperäinen Bergenin puolimaraton siirrettiin syksylle (tiedätte kyllä miksi), näin ollen ei auttanut kuin pitää alkuperäisestä päätöksestä kiinni ja silti juosta se 21,0975 km. Meitä lähti alunperin 5 juoksemaan puolimaratonia (4 suomalaista ja 1 ranskalainen) ja 2 lyhemmälle matkalle, lopulta 6 juoksi sen 21 km ja 1 huikeat 15 km eli oltiin kaikki oman elämämme onnistujia tänä aurinkoisena lauantaiaamuna!! Ihan huikea startti viikonlopulle ja vapulle, kun kannustettiin toisiamme ja saatiin huikeat onnellisuushormonit tästäkin! 

Mun aika oli 2:12 joka on vähän huonompi kuin viime syksyinen 1:58 Helsingissä mutta oli sen verran mäkinen maasto että heti huomasi eron. Nyt ei myöskään ollut sattuneesta syystä ammattilaisia ottamassa aikaa niin voi olla että siinäkin pientä heittoa... Joka tapauksessa puolimaratonin oon nyt vetänyt Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa – missä seuraavaksi? Mentiin tietty marabisseille ja mäkkäriin, ja iltapäivästä myöhään yöhön oltiin puistopiknikillä hengailemassa satojen muiden keväästä nauttijoiden kanssa. Tää meidän uus kantapaikkapuisto Nygårdsparken sattuu olemaan just mun kodin vieressä ja on super kiva mesta tollaseen rentoon oleskeluun kamujen kanssa! Aamu-uinti edelleen yhtä viileässä vuonossa oli tietysti parasta palautumiseen ja ei oikeestaan ollut ees kauheen kipeät paikat vaan tosi nälkä mikä on tietty kivaa (2000 kaloria palaa tollasessa).








 







Kämppäapprot & Marathon Monday 26.4.2021

Maanantai oli aika hassunhauska viikonlopun jatke, ei siitä sen enempää kuin että järjestettiin eräänlainen kaupunkikierros huikeessa seurassa!! Possupuku pääsi taas menoon mukaan.









Rapujuhlat 28.4.2021

Keskiviikkona aiheutettiin pahennusta yhen opiskelija-asuntolan katolla pitämällä rapujuhlat. Meitä oli 16 joista 2 saksalaista – he halusivat tulla vaikka heille oli tiedotettu että kaikki tulee olemaan suomeksi tai ruotsiksi. Ilmeisen hauskaa heillä oli silti ja kyllähän kuka tahansa osaa hoilata lauluja kun vaan sanat on edessä. Oltiin kahden kaverin kanssa laulunvetäjinä ja oli meillä pöydässä jopa niitä rapuja, se muutama hassu rapu ja suupala per napa. Sanottiin kaikille että jos tulitte rapujen takia niin ootte väärässä paikassa!

Naapurit valitti somessa tosi vihaisina ja uhkailivat poliisilla mutta me ei tehty mitään väärin niin eivät lopulta kuitenkaan mitään soittaneet... Kello 23 oli vasta hiljaisuus ja kokoontumisrajoitukset ei ulkona riitä tähän porukkaan eli saatiin nauttia aurinkoisesta illasta täysin rinnoin ilman häiriötä. Hauskoja kommentteja tuli vaan että "jos ei joillain oo vastuita arkipäivinä niin antaa palaa mutta älkää häiritkö muita!"... Superhyvät rapujuhlat saatiin aikaseks ja tässä vaiheessa tiedettiin jo että tää vappuviikko oli kaiken kaikkian menestyskonsepti!












Näistä menopäivistä oli pakko palautua torstain verran, jotta saatiin ladattua akkuja itse vappuun!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!