13 helmikuuta 2013

Vit*tuspaivitys

Laitan nyt oikeen negatiivisen postauksen.

HALUUN TANSSIA KAVEREITTEN KAA VANHAT JA NAHA NE PERJANTAINA.

meilla ei syoda vihanneksia mita on urheilijat jotka ei syo vihanneksia !!!! sekoon ku vaan naankin salaattia onneks on koulu ja sit kaikkial muualla, en kehtaa sanoo et voitaisko syoda. hedelmia sentaan

ulkomaalaisista on niin helppo juoruta ja taalla muutenkin niin pienella paikkakunnalla juorutaan ihan hirveesti! ihan sama ei oo totta mut silti !

MITA HITTOAAAAAAAA vasta on puolivali ja koko ajan Suomesta ja Ranskasta tulee kyselyja tai toivotteluja 'pian sa jo tuut kotiin', 'se loppu menee nopeesti ala huoli', 'sehan on jo melkein ohi', 'en kesta ku sa lahet' EN OLE LAHDOSSA VIELA MINNEKKAAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haluis elaa hetkessa mut on niin pakko suunnitella kaikkee etukateen niinku jotain toukokuisii juttuja ja jopa heinakuuta, sit viela pelottaa nii paljon mita tan jalkeen. Tata vuotta on ootettu 1,5 vuotta tai kaks vuotta sitten se lahti ja mita tan jalkeen tapahtuu, palaan kouluun enkuks, kielta jota en enaa osaa, ja kaverit lahtee lukulomalle ja kauheesti kaikkee enka tiia yhtaan mita siit tulee.

mulla ei oo lomaks oikeestaan mitaan suunnitelmia ja sita lomaa on kaks viikkoo ! ehka joku pikku reissu mut ku nail ei oo lomaa ja kaikki on jossain ! lohduttaudun silla etta kevat ja kesalomista tulee ihan mahteja <3

ainii ja viela se etta torstaina eli huomenna on ystavanpaiva !!!!!!!!! taalla se on vaan ja ainoastaan parien paiva, ahah masennutaan yhdessa host siskon kanssa illalla kotona ellei sitten tassa tanaan illalla joku prinssi tuu ovelle .

HALUUN AKSENTISTA EROON!!!!!!!!!!

ps, mulla on oikeesti tosi hyva fiilis ja kiva paiva ollut varsinkin kun Suomesta ihana isosisko lahetti kuvia ja kirjeen ! mutta pakko valilla, tassa naa nyt oli . :)

7 kommenttia:

  1. tää samaistumisen määrä on uskomaton :--D VITUN WANHOJENTANSSIT JA YSTÄVÄNPÄIVÄ OIKEESTI ja penkkarit, penkkareiden oheiset ja wanhojen jatkot ois ollu hauska nähdä ja kokea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonni kylla ! :D niin samaa mielta mut hei meil on kaikki viel edessa niil ne on just koht ohi :)

      Poista
  2. "tunnisteet: turha " :DDD IHAN SAMA FIILIS wanhat ja wanhojen risteilyt ja kaikki ärsyttäää.. ja aksentti joo!!!! en kestä et yhen lauseen jälkeen jo kysytään et mistä päin tuun. ps pelästytit mut otsikolla mut ihanaa et sultaki välillä tällasii päivityksii :D no offense

    VastaaPoista
  3. KATI ihan sama fiilis! Kiitos Tää postaus pelasti mun päivän. Vituttaa valentine's day ku KAIKKI seurustelee ja puhuu vaan siitä. Vituttaa vanhat (Pitäis ehkä karttaa facebookia) ja kaikki. Ja Joo just Se et "kohtahan Sä lähet" ööö????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonni vitsi kato heti saan kommenttei ku laitan tallast !

      Poista

Bisous!