26 joulukuuta 2017

Perus joulu ja perus perhe

Joulun aika sujui Suomi-turistien ja sukkasandaalien kanssa tosi kivasti vaikkei joulun tuntua ollut yhtään. Surrailtii pitkin poikin vuoristossa, aavikolla ja viidakossa plus merellä ja kaupungissa. Mun syksyn ja ehkä elämän kohokohta oli laiskiaisen haliminen Amazonien rescue centerissä jonne salametsästäjiltä tai laittomasti eläimiä kaapanneiden saaliit viedään hoitoon.

Ei ollut sitä kuuluisaa joulustressiä ja jouluruoaksi syötiin hampparit. Hotellilla oltiin aattona perulaisella jouludinnerillä, siitä nyt tuli vähän joulufiilis mutta pakkaa sekoitti sit keskiyön ilotulitus eli tuli uudenvuoden fiilis. 

No, joka tapauksessa joulu on joka vuosi, tää olikin eka joulu lämpimässä ja toinen ikinä pois Suomesta. Ihanaa oli viettää vanhempien kanssa laatuaikaa ja saada jakamaton huomio ainoana lapsena... Pari viikkoa kylki kyljessä oli kuitenkin varmaan meistä kaikista ihan riittävästi! Niinpä tänään oli läpsystä vaihto ja porukat lähti Suomeen ja tuli toi yks tommonen paras kaveri tilalle!!
















































Peru jää taakse TJ-3 ja en malta oottaa!! Kiva vaihtaa maisemaa nyt vajaan 5 kk jälkeen ja näin hyvässä seurassa! Sanoinkin just Sannalle että 1250 tuntia meillä laatuaikaa tiedossa niin eiköhän ehditä kuulumiset vaihtaa. Besoooos!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!