23 huhtikuuta 2021

Hike 11: Vidden

Viime viikonloppuna otettiin sata lasissa ilo irti muutaman päivän jatkuneista kesäkeleistä ja lähdettiinkin meidän pitkään haaveilemalle Vidden-haikille! Tää on kans ihan keskustan tuntumassa, kuuluisa reitti keskustan korkeimmalta vuorelta Ulrikenilta (643 m) yhdelle turistikukkulalle Fløyenille (320 m). Kumpaankin suuntaan voi toki mennä mutta me mentiin onneksi ensin 1333 porrasta ylös tälle korkeemmalle ja sieltä 15 kilsan lenkki tälle matalammalle eli tehtiin aamulla ensimmäiseksi päivän kovin työ.

Ite haikki oli pelkkää unelmaa. Olin rekrynnyt vähän joka ryhmächatissa porukkaa messiin ja lopulta meitä lähti iloinen kahdeksan mimmin porukka ja (ehkä tilanteeseensa tyytyväinen tai sitten ei,) yks kämppispoika! 

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän ja oli varmaan +16 vähintään lämmintä koko ajan, että toppi päällä mentiin välillä. Otettiin ihanan rennosti kun kuitenkin kilsoja tuli päivään yhteensä ainakin noin 20 km kun myös siirtymät lasketaan. Siispä lounastauolla otettiin pientä ruokalepoa auringossa (katso ihana kuva ihmisiä kalliolla läjässä ottamassa lepiä) ja yks haikkikaveri jopa nukahti, siis ihan näki unia, tässä tilanteessa. Se kuvaa hyvin kuinka chilli meininki meillä oli!

Oli mahtavaa vaan nauttia päivästä hyvässä seurassa ja olla katsomatta kelloa, meillä kun oli koko päivä varattu tähän. Oltiin reissussa noin 9-18 ja sitten keksittiin illaksi vielä yhtä sun toista seikkailua mutta se onkin seuraavan päivityksen juttuja se!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!