28 marraskuuta 2012

Maailman keskipisteessa

Oli vahan teknisia ongelmia, multa loppui kuvatila blogista enka halunnut tietenkaan poistaa "vanhoja" kuvia joten taytyi tehda toinen kayttaja ja ei ollut energiaa aikaisemmin joten nyt vasta uutta tekstia :) Taalla kaikki kohdallaan, on hyva mieli! Syita: sunnuntaina oli Saint Catherine eli Katin nimpparit ja sain juustohoylan kotoa!!! ma olin ihan oikeesti jo kaks kertaa nahnyt unta siita. Kiitos tuli niin tarpeeseen! Outoa etta oon juustojen maassa eika taalla viela tunnettu sita. Ja tanaan lisaa hyvaa mielta: sain ihanaa postia ystavilta Suomesta (tytot en lisaa kuvaa ehka ymmarratte...)!


Olin lauantaina yota Isabelilla, itavaltakaverilla. Se lahtee viikon paasta kotiin joten se kutsui kavereita viimeiseks yoks kotiinsa, pelottaa olla sen kanssa kun se lahtee kotiin aamulla lauantaina. Kirjoittelin sen kalenteriin iloisia pikku viesteja ja se oli vahingossa nahnyt ne ja itkenyt jo valmiiks ! Vaikka ei olla tunnettu ees kahta kuukautta on haikea mieli siita :( nyt jo huomaa sen miten vaihtarius on myos sita hyvasteja tosi paljon, Suomesta lahtiessa nyt tietty ensimmaisena. Kuvassa me tehaan itavaltalaista kakkua (lue: Isabel tekee ja ma leikin niitten ihanan kissan kanssa). Oltiin oltu edustamassa meidan maita niin siks on AFS paidat paalla. Oli AFS viikonloppu ranskalaisille jotka lahtee ens vuodeks ja meidat kutsuttiin kertomaan meidan maista - SIELLA OLI JO VALMIIKS KAKS SUOMEEN LAHTIJAA !!!! olin niin innoissaan ja ne myos! vaihdettiin maileja nii haluun kuulla paaseeko ne Suomeen (ruotsi tokana) ja minnepain ja tietty jos on kysymyksia :) Isabel oli pettynyt kun kukaan ei ollut oikeen Itavallasta kiinnostunut mutta ehka ensi kerralla.


Sunnuntaina oli heratys viiden aikaan ja oltiin Pariisissa, matka mentiin 1,5 h TGV:lla (nopeanopea juna ja kallis! paluulippu esim 70 euroa mut AFS maksoi puolet ja junalippu oli paivan ainoa kulu), perilla klo 8-19 ja touhukas ja hauska paiva. Kaytiin jopa museossa: Musée d'Orsay (tunti sisalla ja muotitaidenayttely se oli kiva), myos perus Riemukaari, Eiffel-torni (yks paiva ei riittanyt ylos asti menoon), Riemukaari, keskustan puistoja, Champs-Elysées ym ym. Siella oli niin joulu jo!

Islantilainen, norjalainen; suomalainen ja ruotsalainen - cool: Scandinavia! ja alemmassa kuvassa jenkki ja argentiinalainen ja italialainen :) ja kaikki puhutaan ranskaa yhessa, jotkut jenkit valil haluu puhua enkkua mut ignoorataan vaan ja pysytaan ranskassa.



Ne naytti meille myos valtavan seinan missa oli varmaan 150 kielella Mina rakastan sinua ja suomeks vahingossa varmaan, kaks kertaa! Sinne tuli haapari ja ne halus meidat kakskyt eri kansalaisuutta niiden yhteen haakuvista ja lupas lahettaa sen kuvan meille, laitan sitten blogiin.



pakolliset olen turisti -kuvat ...
(taalla muuten on hassua kun voi sanoa etta asuu Ranskassa, just esim sain kanta-asiakaskortin Sephoralle kun ne sanoi et mm tahan pitaa olla osoite Ranskassa ja sanoin etta kylla loytyy!)



Lupaan viikonloppuna kirjoittaa oikeen kunnolla. Nyt kun oon viikonloppuina ollut kiireinen ja arkena kaynyt salilla koulun jalkeen ei oo pahemmin ollut koneella aikaa. En ma teita oo unohtanut enka unohda, ei huolta :) Bisous!

ps/ -20 cm


4 kommenttia:

  1. hihiii ymmärrän kyllä ;) ihana postaus taas, ja noi hiukset on niiin siistit !! laita viel joku semmonenki kuva niist missä sun naamaki näkyy ;) haleja täältä ♥

    VastaaPoista
  2. meillä muute on kotona juustohöylä! :D aika jännää
    ja ihanat hiukset! <3

    VastaaPoista
  3. ' sain ihanaa postia ystavilta Suomesta (tytot en lisaa kuvaa ehka ymmarratte...)!' ymmärretään me ;) ja komppaan tupsua, semmonen kuva mis näkyy naama ! pusuja<3

    VastaaPoista
  4. Heei! Multaki loppu kuvatila blogist :( hei olitteks Pariisis joulumarkkinoil? Ne on valtavat! Menee muute sikan rahaa junalippuihin!! Komppaan: kuva mis näkyy naama!! Tu me manques ma puce!!

    VastaaPoista

Bisous!