18 marraskuuta 2012

Viikonloppuna

Taalla taas! Taidanpa toivottaa hyvat joulut tahan valiin, ihmiset hossottaa jo kauheesti siita ja meidan hypermarketissa on ollut jo pari viikkoa yliampuvat koristelut. Onhan ne natteja mutta nyt jo?

Oon vaan jotenkin tosi iloinen siita miten asiat taalla menee. Taas oon saanut postia Suomesta, se tunne on kuin ois joulu! Tana viikonloppuna tuli yks uus kokemus lisaa, taalla kun 16-vuotiaat paasee klubeille (18-vuotiaan seurassa), tanssittiin valomerkkiin asti.. Host-veli on ollut viikonlopun pitkasta aikaa oikeasti taalla ja samoin sen tyttoystava. Vahan hassua jotenkin et se veli on melkein 4 vuotta mua vanhempi mut sen tyttoystava on vaan pari kuukautta mua vanhempi, ehka sen takia tullaan niin hyvin juttuun. Ei liity mihinkaan mutta kirjastossa oli suomalainen kansanmusiikki levy josta lauluista en tiennyt puoliakaan. Kylla me oikeesti ollaan aika kuuluisia vaikka aina luullaan muuta!

Ohjelmaa on tiedossa nyt ennen joulua, ensi viikonloppuna meen yoks Poitiersiin sille itavaltalaiselle koska mennan sit sunnuntaina yhdessa Poitiersista junalla AFS:n kaa Pariisiin paivan reissulle. Muuten meidan taytyis lahtea taalta viiden aikaan aamulla. Sita seuraavana viikonloppuna meen taas niille koska se lahtee kotiin ja on pikku kemut sille ja sita seuraavana on AFS:n joulujuhlat. Vaihtareita on hirmu kiva aina nahda ja se miten kun tultiin kaikki puhui enkkua nyt puhutaan ranskaa :) Ainii kun olin silla viimeks yota sille selvis vasta silloin etta en ookkaan ruotsalainen... Suomi = Norja = Ruotsi ihan oikeesti.

Ehheehe hyva taktiikka oli jattaa paljon vaatteita kotiin niin voi sitten taalta ostella! Saldo tahan mennessa paino sanalla tahan mennessa: 3 paitaa, talvitakki ah rakastan, huivi, kolmet housut ja yhdet kengat. Vahan nolottaa et kaikki paitsi yhden paidan ja ne kengat oon ostanu H & M tai ZARAsta! eli niita ei siis lasketa koska ne ei oo ranskalaisii kauppoja eiks? Oon alkanu tykkaa tai sit vaan kuvittelen, vahan erilaisista vaatteista, ehka oon vaa nii kyllastyny siihen mita yleensa puen et nyt vahan jotain uutta en tiia.


Bisous ja hyvaa loppusyksya vai talvea ehka jo!! K

6 kommenttia:

  1. Haha pakko sanoo et eihän toi neljä vuotta oo ikäero eikä mikään! ;D mut ihan hassua kyllä :D
    Oot ostanu ihanii vaatteita rakastuin kaikkiin :D haleja!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiii mikskohan just sa sanot ;) kiitti! <3

      Poista
    2. ;) hihihi <3 et arvaakkaa mitä tein tänää ;);)

      Poista
    3. KAUHEE toi kuulostaa nyt joltain miltä sen ei pitäis kuulostaa :D tää juttu liittyy suhun kuitenkin hihihi ♥

      Poista
  2. Ihania vaatteita! Voisin pukea ne kaikki päälleni (-: Onko sun ranskan taito muuten kehittynyt niin paljon tän alkupuoliskon aikana että pystyt käyttämään pelkästään sitä eikä tarvitse välillä turvautua enkkuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Voin ihan suoraan sanoa etta en IKINA turvaudu enkkuun :D paatin ennen tanne tuloa etten sanaakaan puhu ja usein se ei olis mahdollistakaan joten ranska on ainoa ja oikea vaihtoehto! :)

      Poista

Bisous!