29 kesäkuuta 2014

Baila baila

Ei täs taas kurjuutta kummempaa viime päivinä! Ei vaan, oli taas ihan mahtavat vapaapäivät keskiviikko ja torstai. Opin esimerkiks et vaan vilauttamalla (LUE LAUSE LOPPUUN) meidän henkilökorttia pääsee laitejonojen ohi tai salaa laitteen poistumisreitin kautta eli missaa keskimäärin tunnin tai puolentoista tunnin jonot! Toinen kikka on vaa hymyillä ja iskee silmää laitemiehelle - toimii, testattiin Reben kaa! Kävin kumpanakin päivänä testaamassa kaikki parhaat laitteet ja oli super hauskaa. En tajuu miten en ollu ekaan pariin kolmeen viikkoon käyny just yhessäkään laitteessa, ei ollu jotenkin muistanut tai ehtinyt mutta hyvä vaan koska sillon en vielä tienny näistä meidän kirjoittamattomista säännöistä että mehän ei jonoteta. "Etsä tiiä kuka mä oon?"

Oltiin myös kattoo Ranska-Equator matsia mutta 0-0 ei ollu huikeeta, meit oli ranskalaisii ja Ranskan kannattajii koko baari täys paitsi yks ressukka Equatorista, ehkä ihan hyvä että päätty tasan ni ei se jääny häviölle.

Kävin muuten nyt ostamassa junaliput, Parthenay (kaupunki missä olin vaihdossa) kutsuu pikapuoliin !!!!!!!!! 




Torstaina oltiin taas - kävi hyvä tuuri vaihteeks - Reben kaa yhtä aikaa vapaalla. Oltiin koko päivä tuhansien ihmisten kaa ruuhkissa kun aamulla aleshoppailua, päivällä Disney ja illalla Disneyn henkilökuntakemut. Alet oli niin jees, meit ei kannattais päästää shoppailee.. Sunnuntaina jatkuu Pariisissa!

Disneylandin kuuluisin laite varmaa on tää kuvassa näkyvä Tower of Terror, la Tour de la Terreur. Siinä mennään tosi korkeelle sellasessa metallisessa boksissa ja sitten se putoaa muka nopeemmin kuin painovoima eli sä putoot kovaa kyytiä sun tuolille vaikka sulla on vyö. Vaikee selittää. Oltiin niin uhottu että mennään siihen ja mehän mentiin. Melkein itkin ennen sitä ja sen alun aikana mut lopulta se oli vaan tosi vapauttava se pudotusfiilis. Vähän sellanen tunne kun herää unesta missä putoo. Se kuva mikä siinä putoomisessa otettiin oli aika legendaarinen haha.


Ranskalaisethan tunnetusti lausuu esim the enkuks joten Aerosmith-bändin mukaan nimetty laite lausutaan Aerosmiz. Se on ihan mun uus lemppari, koko ajan soi rokki ja ekan kolmen sekunnin aikana se kiihtyy 100 km/h, sitten tosi kovaa vauhtii vuoristorata sisällä valojen välkkyessä, tosi makee. Vedet tulee silmistä siinä vauhdissa oikeesti.




Disneyn Cast Member Party oli siis meille 15 000 työntekijälle tehty mahtavat bileet. Noitten kuvien perusteella vois luulla ettei me tehty muuta ku syöty, se on kyllä osittain totta! Siellä oli ehkä 8 kojua erilaisia suolasia ruokia eri maista, sitten juomakoju ja vohveli-, lettu-, hattara-, frozen yogurt- ja kaikki mahdolliset kojut. Ilmaseks siis! Sitten oli Disney's got incredible talent -kisa eli oli etukäteen ollu karsinnat ja ihan oikee talent-kisa, ihan huikeita staroja tässä firmassa on! Sitten oli Brasilian teemalla mahtava show ja sitten DJ monta tuntia. Reivattiin sata lasissa aamuyöhön, oli huikeen hauskaa ja tosi hyvää musaa! Ei paljon jaloissa ollu tuntoa enää sen jälkeen. Siellä oli noin 6000 ihmistä kuulemma. Taas kiva tutustuu uusiin ihmisiin ja "vanhojen" tuttujen kaa hengaa.






Sitten nuutuneena duuniin, melkein ilman ääntä, sellanen pubiruusun kähee. Tänään nukuin lounastauolla päikkärit taukotilassa istuen ja työkaverit oli kulkenu nauraen ohi. Kun menin takaisin tauolta joku sanoi että olin ihan unisen näköinenkin. Kiva hei! Nyt oon tällä hetkellä työtön, eka työsopimus loppui tänään ja seuraava alkaa maanantaina. Tän ekan kuukauden putiikkien pomojen kaa vaihdettiin yhteystiedot ja sanoi että millon vaa tervetuloa takaisin :) Huomenna relataan, työttömillä on rahaa, lähetään Reben kaa Pariisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!