30 kesäkuuta 2014

Selviytyjät vol 2

Mun ja Rebekan seikkailuista voi kohta kirjottaa kirjan, sellasta menoo oli taas eilen että huhhuh. Mut kysyvä ei tieltä eksy, oltiin taas niin turisteja et ihan hävetti. Mut turisteille annetaan kaikki anteeks. Mun työkaveri kertoi joku aika sitten että täällä päin on PRIMARK (jos joku on pimennossa eikä tiedä, se on brittiläinen halpisketju) ja mä otin sit selvää miten sinne mennään. Se oli aika lähellä lentokenttää eli ei ihan vieressä mutta mehän lähdettiin sinne. 2 puolen tunnin junamatkaa, 2 pientä bussimatkaa ja 10 min kävelyä myöhemmin, perillä oltiin! Oli kyllä sen arvoista, siellä kauppakeskuksessa O'Parinor oli myös esim NewLook jne :) Huomatkaa kuvassa on oikee jonolle paikka, kun kolme kuukautta sitten toi avattiin oli ollu sairaat ruuhkat ja ihmiset jonotti ihan hullun kauan että pääsi tonne.


Oltiin vähän pettyneitä kun koko aamun satoi, no okei ei haitannut kun oltiin sisällä mutta mietittiin vaan mitä siitä tulee kun mennään kauppojen jälkeen Pariisiin. Arvatkaa mitä kävi? Kun jäätiin metrosta Louvressa, satoi ehkä 2 min ja AURINKO ALKOI PAISTAA! Mikä tuuri oikeesti. Sitä iloa jatkui kyllä vaan noin tunnin kun kello oli jo kuus sitten.




Käppäiltiin vaan pari tuntia ja sitten lähettiin poliisin kautta kotiin. Ei vaan, toi jäbä oli vaa meikkikauppa Sephoras ja halus yhteiskuvaan. Sensuroitiin nyt sen verran ettei laiteta sitä käsirauta/pamppukuvaa mihinkään julkisesti ;)




Ja lopputulos:
(mut korostan et kaikki oli alle 6€ siis joka ikinen kuvassa näkyvä, suuri osa 2-3€)


Illalla rättiväsyneitä mutta onnellisia, materialismionnellisuus kyllä vaan aijai. Luvattiin ettei shoppailla vähänä aikaan. Kröhöm saa nähä pitääkö lupaus kun tänään keran on palkkapäiväkin.

Lähen kohta uuteen työpaikkaan! Koko viikko 17:30-01:29 eli rytmi uusiks, kolmelta aamuyöllä nukkuu ja puoliltapäivin ylös. Illalla on yhen "ex-kollegan" läksiäiset eli kivaa tiedossa. Terkkuiiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!