06 tammikuuta 2013

MAHTAVA viikko isolla m:lla


Maanantaista sunnuntaihin taysilla parhaan ystavan kanssa! Tehtiin kaikkea mahdollista;

x uutena vuotena oli juhlat kaveriporukalla, ihan outoo kun taalla ei ammuta raketteja niin ei tuntunu yhtaan uudelta vuodelta mutta kivaa oli kuitenkin (toisessa kuvassa biisi jossa lauletaan ota paita pois et ei ollu mitkaa nakujuhlat). me tanssittiin myos yks suomalainen biisi ja oli niin mieleton fiilis siita et viel yli puolet tast vuodesta ollaan taalla ja uusi vuosi ja uudet kujeet!



x tiistai meni nukkuessa ja tutustutin Sannaa meidan ruokakulttuuriin ohom Makkariin ...
x keskiviikkoaamuna oli tosi virallista vastaanottaa valtava painava paketti postimiehelta - sain synttarilahjan Suomesta perheelta <3 ihan super yllatys !! parhaimmistoa ehdottomasti hernekeittopurkit, kylla nauratti kun loysin ne. ihaninta aitin leipomat joulupiparit !! mukana myos tahtisadetikkuja ja prinsessaservetteja synttariksi, salmiakkia, purkkaa, kahvia, kekseja, hapankorppua, nakkaria, suklaata ja seiskapaivia ahaha!


paras kaikista kuitenkin:


... jota pistettiin naamaan heti aamupalalla NAM ei suomalaista ruisleipaa voita mikaan!


x keskiviikkona oltiin koko paiva shoppailemassa ja oli niin hauskaa! Sellaista mita ei Suomessa voi tehda on just jotain kassalla sanoo 'mika hituri' tms. Tehtiin hyvia loytoja niinkuin aina ja aurinko paistoi ja oli ihanaa vaan olla yhdessa.


x kaytiin useempaankin otteeseen tutustumassa mun kotikaupunkiin ja ylpeana esittelinkin. 


x kun ollaan niin urheilijoita ohom ohom kaytiin uimassa (lue: istuttiin poreissa) ja SAUNASSA koska meidan uimahallissa ei oo saunaa mut sen ei pitany olla auki nii mentiin toiseen ja siella oli sauna eika mika tahansa sauna vaan HARVIAN SAUNA ELI SUOMALAINEN SAUNA! suomalainen !!!!!!! olin niin leija ja sit kun ranskalaiset kysy etta eiks oo kuuma siella ylalauteella (nossot oli vaan alalauteella) niin sanoin et 'oikeestaan taa on meian juttu kun me ollaan Suomesta ja sauna on suomalainen'... ja kaytiin myos spinningissa ja ruotsalaisessa saunassa. Suomainen voittaa, yllari!

x tehtiin perjantaina lihapullia ja muusia ruuaksi ja perhe tykkasi kovasti tosin aika samanlaista loytyy taaltakin mutta olihan ne olennaisesti parempia meidan tekemina ;) ruisleivasta tykkas host sisko ja -isa, -aiti ei edes maistanut on kai aika raju ero jos on aina syonyt vaaleaa ...

x mun 17v synttariksi lauantaiksi tein kakun ja koristeltiin se tosi luovasti aamulla, loytyy Suomen ja Ranskan liput vasemmalta ja keskella 17 jne. Hetkessa meni kakku (host veli ei ainakaan syonyt puolta kakkua ...). Voi Sanna raukkaa kun 100 kertaa tuuletin etta on mun synttari, keskiyosta seuraavaan aamu kuuteen asti ... kiitos kun kestit !


x sain vaikka mita lahjoja ton ruokapaketin lisaks! Meikkipussin, kosmetiikkaa, Kekkosen kuvalla markka muistilappuja, koruja ja vaikka mita, host perheelta kosmetiikkaa ja vyon.


tassa on host veli ja sen tyttoystava 


oli kylla kivat pikku juhlat meilla kotona, 17 kynttilaa kakussa ja prinsessaservetit poydalla




x illalla oltiin ulkona kavereitten kanssa ja hauskaa oli kun yhdella kaverilla oli ihan tasmalleen sama synttari ja ika myos et kaikki laulo sit kaks kertaa hyvaa synttaria ja jaettiin juhlat :) kivaa kun kerrankin ei ollut se ainoa suomalainen et naa huuteli 'hei suomalaiset!'.


Kaikki hauska loppuu aikanaan ....... junalle se yks ihana piti saattaa tanaan illalla ja kylla oli haikeeta :( ens kerrasta ei tietoa, ehka heinakuussa ehka aiemmin. JA HUOMENNA KOULUUN EIKA YHTAAN HUVITTAIS! sinne hyvaa arkea bisous!

ps, host aiti osti sakset ja ne on Fiskarsin hyvahyva ! t. SUOMI ho ho ho!

6 kommenttia:

  1. JES oon kytänny et millon sulla tai sannalla tulee päivitys kun tiesin että sanna lähti tänään..kuulosti tosi hauskalta viikolta ja ihania kuvia! Mahtavaa synttäriä vielä ja mä alan jo odottaa kun kesällä tuutte takas ja voitte sannan kaa tulla mun luo käymään :) mut siihen asti tietty nauttikaa Ranskasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha nyt sait mita halusit! :) kylla varmaan tullaan sun luo !!!! puspuspsupus kiitos ja nauti Suomesta sa!

      Poista
  2. Coucou ma puce! Vous me manquez - troooop!!! :(

    VastaaPoista
  3. vautsi! ootte niin kauniina, ja ihana ku olitte uvn ja synttärit yhessa, ja sun harmaa paita, missä olkapäissä niittejä on pimkiestä? mulla on sama!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 kiitti ja niin oli ! on Pimkiesta se on ihana!

      Poista

Bisous!