28 tammikuuta 2021

Hike 5: Rundemanen

Aattelin taas julkaista vähän haikkikuvia, itse asiassa karanteeniajalta nääkin kuvat. Lähdettiin karanteenin loppupuolella reissuun Rundemanenille (568 metriä korkea) kivalla vaihtariporukalla. Oli yks lempparihaikeista varmaan tähän asti kun siitä tulikin aika pitkä (n. 13km) ja kylmä ja jännittävä reissu kun tuli ihan järkyttävän kylmä pakkasviima siellä huipulla ja auringonlasku oli varmaan siitäkin syystä erityisen upee! 

On nyt otettu tavaks pakata aina yks lisäkerros reppuun joka sit lisätty päälle huipulla, mutta ei meinannut nyt riittää kun tuli useempi miinusaste auringon laskiessa ja se tuuli oli jotain järkyttävää! Mutta koska oli hyvä seura ja upeet maisemat niin se ei tietty haitannut mitään.

Tultiin kotiin vähän pidemmän kautta eli tavallaan kierrettiin tää vuori, tosin ei ehkä voi laskea kilometrejä kokonaan kun useempi pitkä alamäki liu'uttiin liukureilla... Kuten norjalaiset! Eli varmaan muutama kilsa meni ihan vaan takakenossa pepullaan. Hyvää palautumista!

Nopea ohje Rundemanenille pääsyyn: Fløyenille kipuumalla (ekan kuvan extremereittiä tai tavallista tietä pitkin) jatkuu hyvin kyltitetty reitti ja perillä vieressä on sit Blåmanen niin sen voi käydä aika helposti samalla. Tultiin pois vuoren takaa kohti Ulrikenia, mutta käännyttiin alas järven kohdalta kaupunkia kohti.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!