18 elokuuta 2017

Onnea uuteen kotiin!

Tässä meidän ihana koti! Se sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja viiden minuutin kävelymatkan päässä Mirafloresin eli Liman turistialueen keskustasta, oikeesti kaikki on niin lähellä. Hedelmäkoju, Pizza Hut, pankkeja, paikallinen hampparipaikka Bembo samalla tiellä, risteävä katu on yks Mirafloresin pääkaduista, mitä vaan keksit hakea oikeestaan on varmasti alle 10 minuutin päässä. Bussipysäkki kouluun on viiden minuutin kävelyn päässä myös.

Asutaan söpössä tavallaan nelikerroksisessa omakotitalossa, jonka yhteydessä alakerrassa asuu jotain perheitä. Tässä on tosi turvallinen olo kun on lukollinen korkea portti edessä ja kunnon ikkunat ja kalterit osassa ikkunoista. Ja niin vilkkaalla paikalla ja viereisissä taloissa on vartijoita.

 1) ekassa kerroksessa asuu meidän jenkki tyttökämppis, jolla on oma vessa
2) tokassa on kolme huonetta joista tällä hetkellä kaksi käytössä belgialaisella tytölla ja saksalaisella pojalla - ens viikolla muuttaa ranskalainen tyttö - heillä on yhteinen kylppäri
3) kolmannessa asuu jenkki-meksikolainen poika ja saksalainen tyttö ja heilläkin on kylppäri
4) mun kerroksessa on yks tyhjä huone johon muuttaa kans ranskalainen tyttö; meksikolaisen tytön huone; aula; olkkari; keittiö; mun huone; iso kylppäri sekä yhen jenkkipojan huone - se muuttaa huomenna pois ja ei vielä tiedetä kuka muuttaa. Tästä kerroksesta pääsee myös 'kodinhoitohuoneeseen' ulos, eli pyykkinaru, lavuaari ja pesukone vähän kuin pienellä terassilla - ja katolle tikapuilla, ollaan siellä oltu muutaman kerran hengaamassa.





2,5 neliön komeron jälkeen mikä vaan on luksusta ja mä tykkään tästä mun huoneesta tosi paljon. Ihanaa kun voi kävellä huoneessa haha! Valokuvat tuli taas mukana ja Suomen lippu, ihan kotoisa. Ja huoneessa en oo kyllä taaskaan montaa hetkeä hereillä viettänyt, kiva vaan et on joku paikka missä pitää vaatteet järjestyksessä ja silleen. Hyvä diili 270 euroon.




Mulla kävi tosi hyvä tuuri - ensinnäkin olla ihan keittiön ja vessan vieressä ja toisekseen kun en oo kadun puolella, muut jotka on joutuu kuuntelee tööttäystä koko ajan ja niillä on vaikeuksia nukkua. Tööttäyskulttuuri on tosiaan jotain ihan omaa luokkaansa!!


Tässä vähän kämppisfiilistelyä, nää on sellasta porukkaa joka innostuu kaikesta, on aina valmis tekee mitä vaan, haluu hengata porukalla! Mun huoneesta on nyt tullu olkkarin lisäks yhteinen hengauspaikka, köllitään vaa porukalla ja heitetään läppää. Just sellasta mistä haaveilin, iso opiskelijatalo täynnä elämää!!! Tietty tässä on honeymoon vielä käynnissä kun viikko tunnettu mutta tosi hyvä fiilis!!



Tässä kuva viime viikonlopun hikelta, oltiin 5/9 kämppistä siellä ja kuudes lisättiin tohon kuvaan haha! Tällasta tänään, nyt viettämään viidensiä illanistujaisia meillä kaheksaan päivään, nimettiin ne meidän tupareiks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bisous!